Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
A+ Zink refillpåse 100 kapslar
30%
Vegan

A+ Zink refillpåse 100 kapslar

Kampanj slutar 2024-06-23
Finns i lager
79 kr
55,29 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Zink är en livsviktig mineral som får kroppen att fungera som den ska. Mineralen finns i mycket av det vi äter och det låter ju lysande. Däremot kan kroppen ha svårt att fånga upp tillräckligt mycket av den zink som du får i dig genom kosten och därför kan det vara bra att tillsätta den på annat sätt. A+ Zinc 100 kapslar i en smidig och återvinningsbar refillpåse. Påsen kan återförslutas och användas dagligen medans innehållet bevaras säkert. Enkel, smidig och mindre avfall. Räcker i 3 månader. A+ Zinc innehåller en typ av zink med lättupptagliga former som tillsammans med en näringsrik kost ger dig bra förutsättningar för ett starkt immunförsvar. Och det låter inte bara lysande, det är det. A+ Zink består av tre lättupptagliga zinkformer med zinkcitrat, zinkglukonat och zinkbisglycinat. Varje kapsel ger hela 25 mg organiskt zink. Zink bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion samt till att bibehålla normalt hår, normala naglar, normal hud och normal synförmåga.
Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 1 kapsel dagligen med måltid. Rekommenderat intag bör inte överskridas. Detta kosttillskott bör inte ersätta en allsidiag och varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (% av DRI):
Zink 25 mg (250%)
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), zink (zinkcitrat, zinkglukonat, zinkbisglycinat), stabiliseringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror). Kapsel (veg. hydroxipropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 55,29 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?