Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
A+ Vitamin D 180 mjuka kapslar
25%

A+ Vitamin D 180 mjuka kapslar

Kampanj slutar 2024-06-23
Finns i lager
119 kr
89,25 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Solens vitamin! Ja, det är det D-vitamin brukar kallas. Vitaminen som stärker immunförsvaret, bidrar till starka ben och till din muskelfunktion. Men under hösten, vintern och den tidiga våren är ljusmängden i Norden så låg att vi inte får den mängd D-vitamin vi behöver från solen. Därför är det bra att äta A+ Vitamin D, för ju längre från ekvatorn du vistas, desto lägre D-vitaminstatus får du. Och ja, vi befinner oss långt därifrån. A+ Vitamin D innehåller D3-vitamin med en generös dos på 62,5 µg per kapsel, vilket motsvarar 2500 IE (internationella enheter). D-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion . Då D-vitamin är fettlösligt innehåller A+ Vitamin D även MCT-olja från kokosnöt för ett förbättrat upptag. D-vitamin är även viktigt för bland annat benstommen och tandhälsan. D-vitamin är det vitamin som är mest sällsynt i maten och under vinterhalvåret är det dessutom svårt för kroppen att bilda tillräckligt med D-vitamin på grund av bristande exponering för solljus.
Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 1 kapsel dagligen med måltid. Rekommenderat intag bör inte överskridas. Detta kosttillskott bör inte ersätta en allsidig och varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (% av DRI):
D3-vitamin 62,5 µg (2500 IE) (1250%)
DRI = Dagligt referensintag


Ingredienser: MCT-olja (kokosnöt), stabiliseringsmedel (glycerol), antioxidationsmedel (rosmarinextrakt), D3-vitamin (kolekalciferol). Kapsel (gelatin från nötkreatur).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 89,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?