Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
A+ Omega-3 110 mjuka kapslar
25%

A+ Omega-3 110 mjuka kapslar

Kampanj slutar 2024-06-23
Finns i lager
169 kr
126,75 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Laxgratäng. Halstrad makrill. Tonfisklasagne. Bouillabaisse. Torskgryta. Men om din vardagsmeny inte ser ut så, kan det vara bra att få ett tillskott av omega-3-fett genom A+ Omega-3. Kosttillskottet bidrar till hjärtats och hjärnans normala funktion. A+ Omega-3 är ett kosttillskott med högkoncentrerad fiskolja som innehåller de viktiga fettsyrorna DHA och EPA och i en större dos än standardfiskoljor på marknaden. Dessa fettsyror är essentiella vilket innebär att de måste tillföras via kosten, framför allt i form av fet fisk. A+ Omega 3 har sin tillverkning i Norge och fisken som används i fiskoljan är Friend of the Sea certifierad. DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion samt till normal synförmåga. EPA och DHA bidrar även till hjärtats normala funktion.
Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 1-2 kapslar dagligen med måltid. Rekommenderat intag bör inte överskridas. Detta kosttillskott bör inte ersätta en allsidig och varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel / per 2 kapslar:
Fiskolja 1000 mg / 2000 mg
-varav Omega-3-fettsyror 620 mg / 1240 mg
- varav EPA (Eikosapentaensyra) 310 mg / 620 mg
-varav DHA (Dokosahexaensyra) 220 mg / 440 mg
- varav DPA (Dokosapentaensyra) 40 mg / 80 mg
Övriga Omega-3-fettsyror 50 mg / 100 mg


Ingredienser: Högkoncentrerad fiskolja (FISK), stabiliseringsmedel (glycerol), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt). Kapsel (gelatin från nötkreatur).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 126,75 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?