Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
A+ Man Boost 90 kapslar
25%
Vegan

A+ Man Boost 90 kapslar

Kampanj slutar 23:59
Finns i lager
215 kr
161,25 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Med åldern avtar mannens produktion av testosteron, oavsett om du dagligen tränar för att åka Vasaloppet, eller om du inte tränat sedan Gustav Vasa åkte Vasaloppet. För män som vill bibehålla sin aktivitetsnivå och fortsätta prestera på en hög nivå kan det vara svårt att veta vad man ska göra för att ta hand om kroppen på bästa sätt. A+ Man Boost verkar för muskelhälsan och energiomsättningen men även för att bibehålla normal testosteronnivå i blodet. A+ Man Boost innehåller väl utvalda näringsämnen för manlig prestanda. Den innehåller bland annat ”ZMA”, en kombination av magnesium, zink och B6 och som är populär i tillskott riktade till män. Magnesium är viktigt för bland annat muskelhälsan och energiomsättningen , zink bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet medan B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten. Svartpepparextrakt bidrar till ökad biotillgänglighet och upptag av näringsämnen, framför allt av mineraler.
Produktfakta
Dosering & Användning
Vuxna över 18 år: Tag 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Ej lämplig för barn, gravida och ammande kvinnor. Rekommenderat intag bör inte överskridas. Detta kosttillskott bör inte ersätta en allsidig och varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 2 kapslar (% av DRI):
Bockhornsklöverfröextrakt/Fenugreek 600 mg (*)
-varav Saponiner 300 mg (*)
Tiggarnötextrakt 300 mg (*)
-varav Saponiner 270 mg (*)
Rosenrotextrakt 120 mg (*)
Maca-rotextrakt 120 mg (*)
Magnesium 94 mg (25%)
Zink 10 mg (100%)
Svartpepparextrakt 5 mg (*)
B6-vitamin 1,4 mg (100%)
*Dagligt referensintag ej fastställt.


Ingredienser: Bockhornsklöverfröextrakt (Trigonella foenum-graecum 10:1), tiggarnötextrakt (Tribulus Terrestris), rosenrotextrakt (Rhodiola Rosea), Maca-rotextrakt (Lepidium meyenii 4:1), magnesium (magnesiumoxid), zink (zinkbisglycinat), svartpepparextrakt (Piper nigrum), B6-vitamin (pyridoxin-hydroklorid), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror). Kapsel (veg. hydroxipropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 161,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?