Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
A+ Magnesium 120 kapslar
25%
Vegan

A+ Magnesium 120 kapslar

Kampanj slutar 23:59
Finns i lager
129 kr
96,75 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Muskler som drar och krampar eller till och med rycker när du ska sova, är ofta en signal från musklerna att de skriker efter något. En av alla möjliga orsaker till att musklerna beter sig på det viset är magnesiumbrist. Så, för att säkerställa ditt intag av magnesium kan du äta en kapsel A+ Magnesium dagligen. A+ Magnesium innehåller en kombination av de lättupptagliga formerna magnesiumbisglycinat och magnesiumcitrat tillsammans med magnesiumoxid som ger en hög andel elementärt magnesium. Magnesium är ett essentiellt näringsämne som är inblandat i flera olika viktiga funktioner i kroppen. Magnesium bidrar till en normal energiomsättning i kroppen, till nervsystemets normala funktion samt till att minska trötthet och utmattning B6-vitamin är en viktig synergist till magnesium och bidrar bland annat till en normal energiomsättning.
Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 1 kapsel dagligen med måltid. Rekommenderat intag bör inte överskridas. Detta kosttillskott bör inte ersätta en allsidig och varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (% av DRI):
Magnesium 350 mg (93%)
Vitamin B6 2,5 mg (179%)
DRI = Dagligt referensintag


Magnesium (magnesiumoxid, magnesiumbisglycinat, magnesiumcitrat), stabiliseringsmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), B6-vitamin (pyridoxinhydroklorid). Kapsel (veg. hydroxipropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 96,75 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?