Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
A+ Kids Multi 45 gummies
25%

A+ Kids Multi 45 gummies

Kampanj slutar 2024-06-23
Finns i lager
115 kr
86,25 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Det är pajer som inte smakar gott nog. Det är spaghetti som är alldeles för hård. Det är sallad som smakar sallad. Att ha barn är underbart men när det kommer till kosten kan det ofta vara svårt att vara säker på vilka vitaminer ens barn får i sig, framför allt när maten du lagat byts ut mot något annat. Genom A+ Kids Multi Gummies får ditt (eller dina) barn i sig vitaminer på ett enkelt och roligt sätt och framför allt de näringsämnen som behövs för ett väl fungerande immunförsvar.  A+ Kids Multi Gummies innehåller gummibjörnar av jordgubbssmak med en kombination av väl utvalda vitaminer och zink för barns immunförsvar. Näringsämnena är specifikt sammansatta för barn från 3 år och innehåller bland annat D-vitamin som bidrar till immunsystemets normala funktion. Med de fantastiskt goda gummibjörnarna av jordgubbssmak blir det enkelt att få i barnen viktiga näringsämnen som behövs för ett väl fungerande immunförsvar.
Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 1 gummibjörn per dag. För barn från 3 år. Rekommenderat intag bör inte överskridas. Detta kosttillskott bör inte ersätta en allsidig och varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 1 gummie (% av DRI):
A-vitamin 300 µg RE (75%)
E-vitamin 4 mg α- TE (14%)
C-vitamin 30 mg (38%)
D3-vitamin 5 µg (100%)
B6-vitamin 0,7 mg (50%)
B12-vitamin 2,5 µg (100%)
Folsyra 100 µg (50%)
Biotin 50 µg (100%)
Zink 3 mg ( 30%)
DRI = Dagligt referensintag


Ingredienser: Socker, glukossirap, vatten, fyllnadsmedel (bovint gelatin), dextros, arom (jordgubb), fuktighetsbevarande medel (sorbitol), surhetsreglerande medel (citronsyra), C-vitamin (askorbinsyra), zink (zinkglukonat), E-vitamin (DL-alfa-tokoferylacetat), färgämne (karmin), B6-vitamin (pyridoxinhydroklorid), A-vitamin (retinylacetat), folsyra (pterolymonoglutaminsyra), biotin, B12-vitamin (cyanokobalamin), D3-vitamin (kolekalciferol).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 86,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?