Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
A+ Immunity 60 kapslar
25%
Vegan

A+ Immunity 60 kapslar

Kampanj slutar 2024-06-23
Finns i lager
119 kr
89,25 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Ditt immunförsvar testas varje dag på ett eller annat sätt. För att ge försvaret de allra bästa förutsättningarna när det sker är det viktig att äta näringsrik mat, få ordentligt med sömn och röra på kroppen. Utöver det kan du komplettera med vitaminer och mineraler som verkar för immunsystemets normala funktion. Hur får du i dig dem då? Genom A+ Immunity såklart. A+ Immunity är ett unikt sammansatt kosttillskott som innehåller en väl avvägd dosering av vitaminerna C och D samt mineralerna, zink, koppar och selen som alla har betydelse för immunsystemets normala funktion och citrusbioflavonoider. A+ Immunity är ett tillskott du kan ta när som helst under dagen.
Produktfakta
Varumärke
EAN
7331985406031
Förpackningsstorlek
60 st
Dosering & Användning
Tag 1 kapsel dagligen med måltid. Rekommenderat intag bör inte överskridas. Detta kosttillskott bör inte ersätta en allsidig och varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (% av DRI):
C-vitamin 400 mg (500%)
Zink 10 mg (100%)
D3-vitamin 25 µg (500%)
Citrusbioflavonoider 30 mg (*)
Koppar 0,5 mg (50%)
Selen 55 µg (100%)
*Dagligt referensintag ej fastställt


Ingredienser: C-vitamin (L-askorbinsyra), antioxidationsmedel (kalciumsalter av ortofosforsyra), apelsinextrakt (7:1) från Citrus sinensis (citrusbioflavonoider), zink (zinkcitrat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), D3-vitamin (kolekalciferol, vegansk), stabiliseringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), selen (natriumselenat), koppar (kopparglukonat). Kapsel (veg. hydroxipropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 89,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?