Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
A+ Collagen + Hyaluron 120 kapslar
25%

A+ Collagen + Hyaluron 120 kapslar

Kampanj slutar 23:59
Finns i lager
189 kr
141,75 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Kollagen finns naturligt i en, men redan från att man fyller 25 minskar kroppens produktion av ämnet. Och det låter ju tråkigt, framför allt eftersom kollagen bidrar till hudens spänstighet, hårets lyster och skelettets styrka. Så, är det kört efter 25? Nej såklart inte. A+ Collagen & Hyaluron innehåller vitamin C, riboflavin och biotin som tillsammans bidrar till hudens flexibilitet och samtidigt verkar för hårets och skelettets bästa. Bra? Jättebra! A+ Collagen & Hyaluron innehåller marint Typ I kollagen från fisk, hyaluronsyra, kisel från bambuextrakt, C-vitamin samt Biotin och Riboflavin. Kollagen utgör ca 25 – 35 % av allt protein i kroppen och finns naturligt i bland annat hud, hår, naglar, benvävnad och brosk. Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i huden. Bambuextrakt innehåller 70 % kisel som förekommer rikligt i all elastisk kroppsvävnad. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för brosket och hudens normala funktion. Riboflavin bidrar till att bibehålla normal hud. Biotion bidrar till att bibehålla normal hud och normalt hår.
Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 2 kapslar, en till tre gånger dagligen med måltid. Rekommenderat intag bör inte överskridas. Detta kosttillskott bör inte ersätta en allsidig och varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.
Innehåll

Innehåll per 2 kapslar (% av DRI) / 6 kapslar (% av DRI):
Kollagen 1000 mg (*) / 3000 mg (*)
Hyaluronsyra (från natriumhyaluronat) 40 mg (*) / 120 mg (*)
C-vitamin (pH neutral) 30 mg (37,5%) / 90 mg (113%)
Bambuextrakt 30 mg (*) / 90 mg (*)
- varav kisel 21 mg (*) / 63 mg (*)
Biotin (vitamin B7) 12,5 µg (25%) / 37,5 µg (75%)
Riboflavin (vitamin B2) 0,35 mg (25%) / 1,05 mg (75%)
*Dagligt referensintag ej fastställt.


Ingredienser: Marint hydrolyserat kollagen (FISK), natriumhyaluronat, MCT-olja (från kokosnöt), C-vitamin (kalcium-L-askorbat), bambuextrakt (Bambusa vulgaris, 70% kisel), biotin (D-biotin), riboflavin. Kapsel (veg. hydroxipropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 141,75 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?