Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Philippa Parnevik: Bästa solskydden och BUS-produkterna i sommar

Solen är både härlig och efterlängtad, men kan också bli riktigt farlig. Det fick Philippa Parnevik erfara när hon för 1,5 år sedan drabbades av hudcancer. Nu vill hon uppmärksamma andra om vikten av att skydda sig mot solen – och tipsar här om hennes favorit-solskydd (samt enkla och smidiga brun utan sol-produkter när man vill få lite färg) ☀️ 🙏

"Förutom att minska risken att drabbas av hudcancer så är ju solskydd också det bästa man kan göra för sin hud när det gäller uppkomsten av rynkor". 

 

Philippas alla favoritprodukter (för en skyddad och fräsch hud i sommar!):

Nuxe Delicious Lotion High Protection Spf 30 Face & Body 150ml

  • Som en kroppslotion – med SPF

– Den här använder jag en molnig dag i Sverige när jag inte behöver ha lika högt solskydd på mig. Jag brukar smörja in hela kroppen med denna innan jag exempelvis går och tränar - och bara har en topp och ett par byxor på mig. Den påminner mer om en bodylotion, fast att det är spf i den. Den är lätt i konsistensen och den fastnar inte på kläderna. Väldigt enkel att applicera också!

KÖP HÄR!

Bioderma Photoderm Ar SPF50+ 30ml

  • Färgat solskydd för ansiktet – för en naturlig look

– Jag älskar den här produkten för att man får lite färg (då den är tonad), och man får lite glow – samtidigt som man vet att man är skyddad mot solen. Jag använder den de dagar jag inte vill sminka mig så mycket, utan har den helt enkelt som en bas när jag vill ha en mer naturlig look. Den är som är bra färgad dagkräm, men med solskydd!

KÖP HÄR!

– För mig är det är viktigt att jag har produkter som jag litar på, som skyddar mot solen och som jag inte får utslag av. Därför älskar jag just dessa produkter. De får min hud att må så bra.

Nuxe Tanning Oil High Protection Spf 30 Face & Body 150ml

  • Solskydd som ger lystrigt vacker hy

– Jag brukar använda den här SPF-oljan när jag vill se sådär lystrig, fräsch och återfuktad ut i solen. Man får nämligen sådant fint glow! Det är därför jag älskar denna – för man ser den!

KÖP HÄR!.

Filorga UV-Defence SPF 50+ 40 ml

  • Ett dagligt solskydd för ansiktet (perfekt under smink)

–  Jag älskar Filorga generellt, och litar väldigt mycket på detta märke. Ibland kan jag nämligen få utslag av solskydd, men detta solskydd har inte förstört min hud på något sätt, snarare så hjälper den min hud! Jag älskar att den både skyddar mot solen, samt att den innehåller alla dessa bra ingredienser som hjälper mig ta bort pigmentfläckar och liknande.

–  Den här använder jag nästan varje dag när jag sminkar mig, och har den då under mitt smink. Det är ett perfekt dagligt solskydd som man inte blir vit av och sjunker in snabbt. 

KÖP HÄR!

James Read H20 Tan Mist 100 ml

  • Tan mist – enklaste brun utan sol någonsin!

– Detta är den enda tan-mist jag verkligen fastnat för. Jag gillar hur lätt den är att applicera. Det är så jobbigt när BUS blir en process och man ska sitta med handskar och vänta eller bli orange på händerna. Istället sprayar man bara denna i ansiktet. Det ser ut som genomskinligt vatten och känns fräscht, och sen under dagen får du en "gradual tan". Perfekt också för att inte känna press att vara i solen, man kommer få färg under dagen hur som helst!

KÖP HÄR!

Bondi Sands Pure self tanning sleep

  • Vakna på morgonen med återfuktad hud, glow och naturlig bränna

– Den här älskar jag så mycket just för att det inte är en traditionell brun utan sol. Man sätter bara på sig den i ansiktet innan man går och lägger sig (precis som en vanlig sleeping mask), och så jobbar den med huden under natten. Den innehåller massor av bra ingredienser för huden så som återfuktande hyalyronsyra, lystergivande C-vitamin och reparerande E-vitamin. Så man får både lite färg och återfuktande glow dagen efter. Perfekt när man vill vakna upp nästa dag och ska på en frukostdejt eller liknande och vill se riktigt fräsch ut!

KÖP HÄR!

EVY Daily Defence Face Mousse SPF50

  • Solskydd för ansiktet – perfekt till både vardag och stranden

– Jag använder denna både till vardags och till stranden. Jag tycker att den känns lite som en primer under smink, därför perfekt till vardags! Älskar den för att den sjunker in så snabbt i huden och inte lämnar någon fet yte

KÖP HÄR!