Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

MEDS firar påsk med en sjukt rolig ÄGGJAKTSTÄVLING!

STOPP OCH BELÄGG! Påsken är här och från och med skärtorsdagen till annandag påsk så har MEDS-haren tagit över spakarna på MEDS. Låt oss hälsa MEDS-haren MEDSY välkommen!

Vem är MEDSY?

Social, busig, älskar morötter, älskar MEDS, älskar livet och jag fullkomligt ÄLSKAR att dyka fram under påsken för att stöka till det ordentligt på MEDS! När jag inte är på MEDS så har jag ett eget apotek för mina kompisar ute i det vilda. Men när MEDS-personalen tar påskledigt så styr jag skutan här istället! Jag hoppas att ni kommer att älska mig för isåfall kommer jag att dyka upp fler gånger och hitta på en hel del roligt!

Vad kommer du att hitta på under påsken MEDSY? 

Jag har teasat lite på Instagram med några inlÄGG, men okej…vill ni höra upplÄGGet? Jag är SÅ EGGcited!!! Nu är skärtorsdagen här så jag ska faktiskt ta och berätta. Det kommer att vara EGGstra bra rabatter HELA påskhelgen! Och då menar jag verkligen EGGSTRA bra!! Jag har till och med fått hjälp av mina kompisar att skapa en rabattstege!! Om inte det vore tillräckligt bra så har jag också skapat en äggjaktstävling med EGGstremt bra priser! HUR KUL?! 

Vad menar du med en rabattstege? Det låter ju kul!

Specialdesignad by MEDSIE till alla mina MEDS-lovers.

Handlar du för minst 299 kr så får du 10% på hela din order med rabattkoden PÅSK10*.
Handlar du däremot för minst 399 kr så får du 15% på hela din order med rabattkoden PÅSK15*.
Och handlar du för minst 499 kr så får du eggstremt braiga 20% på hela din order med rabattkoden PÅSK20*.

Hur bra?!