Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

MEDS i samarbete med Kry

Utifrån en gemensam ambition att förenkla människors vardag inleder MEDS ett samarbete med KRY. Detta innebär att du i samband med ditt vårdmöte även kan tala med en farmaceut och få ditt receptbelagda läkemedel levererat direkt till dörren, både snabbt och fraktfritt! 

Stanna hemma om du är sjuk! MEDS och Kry har en gemensam ambition att underlätta vardagen för människor och har därför startat ett samarbete som gör din vårdupplevelse smidigare. Från vårdkontakt till läkemedel i handen! Utöver läkarkontakten kan du få rådgivning av en farmaceut. Därefter klickar du enkelt hem både receptbelagda läkemedel och andra apoteksvaror. Snabbt och fraktfritt såklart - ända fram till dörren! 

Så fungerar det!

Ladda ned appen från Kry på App Store eller Google Play och logga in med ditt BankID. Beskriv ditt besvär och svara på några frågor. Du har även möjlighet att skicka bilder på symptomen. Träffa sedan en läkare eller psykolog direkt i mobilen. Om du blir ordinerad läkemedel på recept så klickar du smidigt hem det i appen. Du kan även rådgöra med en av våra duktiga farmaceuter kring symptom och läkemedel. Läs mer om hur det fungerar hos Kry.

2019-11-20 12:47:12