MEDS - det mobila apoteket

MEDS är apoteket som gör det så smidigt som möjligt att köpa receptfria och receptbelagda läkemedel till dig själv, dina nära och kära och även husdjur. Bland våra tusentals apoteksvaror hittar du allt inom hälsa, välmående, kosttillskott, skönhet, hudvård och djurläkemedel. Behöver du bunkra upp förråden av D-vitamin, få rådgivning om hudvård, fylla på energin innan träningen eller ordna läkemedel till dina fyrfotade vänner som katt, hund eller häst? Inga problem, du hittar allt du behöver hos oss.  Och vi levererar dit du vill - snabbt och fraktfritt.


Stort sortiment och välkända varumärken 

Våra apotekare ger dig rätt rådgivning. Här får du hjälp med att kurera vanliga åkommor som hemorrojder, feber, bihåleinflammation, svamp i underlivet, migrän, nagelsvamp och rosacea . Navigera snabbt och smidigt bland välkända varumärken inom smärta, allergi, tandvård och magbesvär. Hos oss hittar du även proteinpulver, menskoppar, dagen efter piller, klamydiatest, ägglossningstest, Footmender, Modifast, Priorin och annat du kan tänkas behöva för att hålla hälsa och välmående på topp.

Vi kan stolt presentera produkter inom kategorin professionell hudvård som Dermologica, Dermaceutic och Rodial men även andra populära hudvårdsmärken som ACO, Eucerin, Vichy, Nivea, La Roche PosayWeleda, Indy Beauty, Hudosil och Cetaphil. Vi har även ett stort sortiment av ekologiska och veganska produkter. Ja vi har det mesta till och med Libero och Nocco.


Sveriges bästa fraktalternativ? 

Leverans på en eller två timmar i Stockholm och leverans samma dag till Göteborg och Malmö. Leverans till övriga landet sker också galet snabbt och pålitligt, oavsett var du bor!

På MEDS har vi många fraktalternativ så att du ska kunna få hem dina apoteksprodukter på det sätt som passar dig bäst. MEDS är ditt apotek online, som finns där oavsett var du bor eller var du befinner dig. Vi gör det helt enkelt smidigare och snabbare för dig att handla apoteksvaror.  Läs mer om vår unika frakt här.