Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Kosttillskott som kvinnor behöver

Som kvinnor upplever vi en mängd olika faser i livet, var och en med sina unika krav på vad kroppen behöver för att må bra.

Från de tidiga vuxenåren med dess omvälvande förändringar, genom den hektiska vardagen och vidare till klimakteriet och de utmaningar som kommer med åldern – varje fas innebär sina egna unika utmaningar och möjligheter för välbefinnande.

I den här vägledningen från 4HER-serien hittar du nyttig information om viktiga kosttillskott som kvinnor behöver för att stödja sin hälsa och vitalitet i varje skede av livet.

Kvinnor mellan 19-49 år

Under de reproduktiva åren upplever kvinnokroppen månatliga menstruationscykler och här är det vitkigt att upprätthålla en hormonell balans. Viktiga vitaminer under denna period inkluderar:

B-vitaminer: Hjälper till med energiomsättningen och hjälper till att minska trötthet och utmattning.

Magnesium: Hjälper till att reglera muskel- och nervfunktion, minska kramper och främja avslappning.

Järn: Kvinnor förlorar järn vid varje menstruation och därför är det rekommenderade järnintaget högre för kvinnor än för män.

4HER PMS är ett kosttillskott för kvinnor som vill ha harmoni i menscykeln och lindring av PMS-besvär som humörsvängningar, utmaningar med matsmältningen och obehag.

4HER Hormonal Balance är speciellt utvecklad för kvinnor som upplever hormonell obalans. Innehåller bl.a. vitamin B6 som hjälper till att reglera den hormonella aktiviteten och Damiana som kan hjälpa till att skapa en god sexuell aptit.

 • Vegan
  4Her 50+ 60 tabletter
  239 kr
 • Vegan
  4Her PMS 60 tabletter
  289 kr
 • Vegan
  4Her Hair 60 tabletter
  289 kr
 • Vegan
  4Her Menopause 60 tabletter
  289 kr
 • Vegan
  4Her Hormonal Balance 60 tabletter
  289 kr

Perimenopaus och klimakteriet:

När kvinnor närmar sig klimakteriet kan hormonella förändringar leda till en rad olika besvär som värmevallningar, humörsvängningar, irritabilitet och rastlöshet. Vitaminer och kosttillskott som kan erbjuda lindring under detta skede inkluderar:

Rödklöver: Anses kunna lindra klimakteriebesvär som värmevallningar och nattliga svettningar.

Vitamin B6: Bidrar till att reglera den hormonella aktiviteten.

Salvia: Salvia bidrar till kvinnors välbefinnande.

4HER Menopause är ett tillskott för kvinnor som kan hjälpa tilll att lindra klimakteriebesvär med bland annat rödklöver, b-vitaminer och salvia.

Mogna kvinnor

Kvinnor över 50 år upplever ofta besvär med slemhinnor, benhälsa, energibrist eller immunförsvar. Här är det viktigt att stötta kroppen med:

D-vitamin: Kan bidra till att bibehålla normal muskelfunktion.

Biotin: Kan hjälpa till att bibehålla normala slemhinnor.

Vitamin B2 (riboflavin): Behövs för att upprätthålla en normal energimetabolism och för normala slemhinnor.

4HER 50+ är formulerat för kvinnor över femtio med noggrant utvalda ingredienser med goda effekter på mogna kvinnors välbefinnande:

● Slemhinnor

● Energi och immunsystem

● Muskelfunktion

4HER-serien är för livets alla stadier

I varje skede av livet utvecklas kvinnors hälsobehov, vilket kräver skräddarsydd näring och kosttillskott för att stödja det allmänna välbefinnandet. Genom att införliva rätt vitaminer och kosttillskott i sin dagliga kost kan kvinnor optimera sin hälsa och vitalitet genom alla stadier i livet.

4HER-serien har ett kosttillskott för livets alla faser! Denna serie kosttillskott är speciellt framtagen för kvinnor som vill ta kontroll över deras välbefinnande och hälsa. Med rätt stöd kan kvinnor navigera genom livet med styrka, motståndskraft och vitalitet.

 

Serien är framtagen för kvinnor i alla livets skeden och faser:

● Tecken på PMS

● Hormonell obalans

● Klimakteriet

● Brist på energi

● Hårhälsa

Hitta rätt kosttillskott för dig och det stadie du befinner dig i!