Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

En enkel vana för en bättre hälsa

1-Fits-All* är, med sina 43 aktiva ingredienser, ett av marknadens mest omfattande kosttillskott, utvecklat med stöd av forskning i syfte att ge så många och stora hälsofördelar som möjligt. Idén är att samla så omfattande näring och så många hälsofördelar som möjligt i ett och samma kosttillskott. En månadsdos motsvarar över 3 kg av 24 ekologiska växtdelar. Pulvret är smidigt förpackade i dagsdoser, blandas enkelt med vatten och dricks en gång om dagen.

Vi på MEDS är stolta över att vara exklusive återförsäljare av 1-Fits-All!

♥ Utvecklad med stöd av forskning
♥ 24 ekologiska ingredienser från växtriket
♥ Berikad med 13 vitaminer och 4 mineraler
♥ Vegansk
♥ Nöt-, soja- & glutenfri

*Det här är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

 • Vegan
  1-Fits-All Månadsförpackning med Flaska
  795 kr
 • Vegan
  1-Fits-All Månadsförpackning
  715 kr

Börja dagen med en grön näringsboost från 43 utvalda ingredienser

1-Fits-All är ett kosttillskott i form av ett grönt pulver bestående av 24 torkade frukter, grönsaker, alger, rötter, frön, svamp och bär, samt 13 vitaminer, 4 mineraler, MSM och resveratrol. Formulan är ett resultat av en lång utvärderingsprocess där hundratals ingredienser har bedömts baserat på näringsinnehåll och vetenskapligt dokumenterade hälsofrämjande egenskaper. En dagsdos 1-Fits-All motsvarar ca. 100 gram färska ingredienser från växtriket. En månadsdos motsvarar drygt 3 kg av 24 olika växtdelar, noggrant utvalda för sina näringsprofiler och dokumenterade hälsofördelar.

"Grönare och nyttigare blir det inte"

Lasse Holm, 80 år, är mer aktuell än någonsin. Hur orkar karl’n?

- Hemligheten ligger i min passion till musiken och mitt privilegium att ha ynnesten att få arbeta med unga hungriga och likasinnade människor, menar Lasse Holm och tillägger: Men, såklart har det ju också att göra med mitt allsidigt hälsosamma leverne. Numer kryddar jag min dagliga motion med kosttillskottet 1-Fits-All som verkligen ger mig en energiboost långt över vad jag förväntade mig.

Lasse Holm är stolt över att kunna rekommendera fler människor runtom i Sverige att prova 1-Fits-All. Gör som Lasse Holm - Bli piggare och starkare med 1-Fits-All!

 • Vegan
  1-Fits-All Månadsförpackning med Flaska
  795 kr
 • Vegan
  1-Fits-All Månadsförpackning
  715 kr